DPS International BV staat voor deskundig, no nonsens, persoonlijk, flexibel en bovenal innovatief. Op basis van deze kernwaarden voeren wij multi-disciplinaire projecten uit voor verschillende industrieën. Liefde voor het vak drijft ons doel om voor onze opdrachtgevers tegen optimale prijs-kwaliteit verhouding projecten te realiseren.

Opgericht in 2004 hebben wij de afgelopen jaren een gestage groei doorgemaakt. In de jaren hiervoor hebben wij zo'n 40 jaar gecombineerde ervaring in engineering, procestechniek, roestvrijstalen apparatenbouw,  en leidingwerk, met een pragmatische instellingen voeren we projecten uit voor een groeiende groep opdrachtgevers.

 

Paul de Rijk - Algemeen Directeur

 

Paul de Rijk

06-144 39 888
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

DPS International BV is opgericht door Paul de Rijk. Met meer dan 25 jaar ervaring in roestvrijstalen apparatenbouw en het realiseren van multidisciplinaire oplossingen voor een groot aantal opdrachtgevers streeft Paul, onder het motto "Lever de klant wat hij nodig heeft en niet wat hij vraagt" om een optimaal resultaat voor onze opdrachtgevers te verkrijgen. Paul heeft de algemene leiding over DPS International BV.

Peter van Wijk Sales Manager

 

Peter van Wijk

06-171 59 034
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ik heb mijn ervaringen en brede technische kennis in de afgelopen jaren opgebouwd in verschillende industriële sectoren. Ik heb de afgelopen 10 jaar in de pompindustrie gewerkt. Met deze kennis en mijn commerciële en pragmatische instelling ben ik in staat een goede vertaling te maken naar wat u vraagt en nodig heeft voor uw processen binnen uw organisatie.

2.png