DPS International BV staat voor deskundig, no nonsens, persoonlijk, flexibel en bovenal innovatief. Op basis van deze kernwaarden voeren wij multi-disciplinaire projecten uit voor verschillende industrieën. Liefde voor het vak drijft ons doel om voor onze opdrachtgevers tegen optimale prijs-kwaliteit verhouding projecten te realiseren.

Opgericht in 2004 hebben wij de afgelopen jaren een gestage groei doorgemaakt. In de jaren hiervoor hebben wij zo'n 40 jaar gecombineerde ervaring in engineering, procestechniek, roestvrijstalen apparatenbouw,  en leidingwerk, met een pragmatische instellingen voeren we projecten uit voor een groeiende groep opdrachtgevers.

 

Paul de Rijk - Algemeen Directeur

 

Paul de Rijk

06-144 39 888
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

DPS International BV is opgericht door Paul de Rijk. Met meer dan 25 jaar ervaring in roestvrijstalen apparatenbouw en het realiseren van multidisciplinaire oplossingen voor een groot aantal opdrachtgevers streeft Paul, onder het motto "Lever de klant wat hij nodig heeft en niet wat hij vraagt" om een optimaal resultaat voor onze opdrachtgevers te verkrijgen. Paul heeft de algemene leiding over DPS International BV.

Przemek Woznowski Technisch Bedrijfsleider

 

Przemek Woznowski

06-125 25 048
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Als technisch bedrijfsleider verantwoordelijk voor uitvoering van onze projecten en 1e aanspreekpunt van onze opdrachtgevers voor uitvoering en planning. Een gedreven professional waarbij onze klanten, kwaliteit en afspraken nakomen op de 1e plek staan.

1.png